4 dagar.

Nu har jag inte bloggat på fyra dar, kan vara för att jag inte har orkat, men också för att jag har kommit hem och hemma har jag inget internet.. Nu ljög jag jag har internet men det går huur segt som helst! tänk dig en snigel som ska vara med i en spring tävling! och snigeln går mycket saktare än i slowmotion!! Det är hemkt men det kan inte vara en bort förklaring dock, för jag kan ju skriva nåt, men ibland orkar jag bara inte =P nu måste jag fortsätta med cad!

SKOOLA...

Torsdag morgon, Arkitektur, trött =(
 

Bra jobbat!

Go kväll! 
Jaha jag önskar att min blogg var en enda stor läxa, haha vet inte riktigt hur jag ska förklara det men jag känner att jag skriver oftare här nu, oftare än vanligt, och jag skriver så mycket, det känns som att jag skriver en bok xd en riktigt dålig bok i så fall, men nu känner jag att allt i skolan bara går neråt =( jag vill inte känna så =(
   Imorgon är det fysikprov och jaa.. pluggade jag på lovet?.. ne =(
   En uppsats ska in ikväll och vi hade fem veckor på oss att läsa ut en bok och skriva om den.. Jag har bara skrivit ett antal frågor.. Bra jobbat Madde!
Kan man gå om en utbildning om att få bli en skådespelare? i så fall blir jag det och om det går bra så kanske jag blir känd och då kanske man kan satsa på att bli stor i hela världen! eller så gifter jag mig med en rik man och blir en hollywood fru =) vilket jag satsar på ändå, men jag vill vara den som tjänar mest pengar hehe men då måste jag skärpa till mig.. 
 
   Detta inlägget skulle handla om min nya header haha inte nåt om skolan.. Kan skriva lite snabbt om min nya header =P 
Första bilden är på mig- Det är min blogg och det handlar det mesta om mig.
Andra bilden är min hund smulan när hon myser i soffan med min filt och det är en sak som jag älskar- Mys <3
Tredje bilden är Doris i "hitta Nemo" jag älskar den filmen och jag älskar hennes personligthet- Hon är aldrig sur och ledsen, sen är filmen en av mina favorit filmer. Sen är hon lite tokig av sig och det är jag också =P Det är min personlighet.
Fjärde bilden är på Smulan igen och jag älskar henne- Jag älskar djur, är dock allergisk mot dom men vissa klarar jag av till exempel Smulan.
Femte bilden är en bild på mig och mina bästa vänner- Dom finns alltid där för mig och jag försöker finnas där för dom lika mycket =) och den
Sista bilden är Ben and Jerry´s- Jag älskar söta saker, jag är riktigt svag för allt som är onyttigt, särskillt godis.. 
Jag gjorde min header själv, med lite hjälp av Anna (Tack<3) och jag tycker att det gick ganska bra! Så Bra jobbat Madde!

Måndag

Nom nom nom!
 

Skolan börjar!

Nu var lovet slut och imorgon är det skola. 
Är inte så taggad för att gå till skolan, men man får tänka att tiden går snabbare om man går till skolan än att sitta hemma och inte göra någonting. Tiden går ju snabbare om man gör något över huvudtaget på dagarna och skolan är ju kul om man bortser från alla långa och tråkiga lektioner, sena dagar och alla läxor =)
   Vill egentligen börja jobba på heltid och och flytta nånstans och bara börja om! Känna känslan att man inte har några läxor att göra när man kommer hem efter en lång jobbdag haha 
Idag har jag slappat mest men jag har också pluggat en del, men bara svenska. Skrev ett a4 med text om en bok jag hade läst. Jag "belönade" mig själv med att ge mig lite ben and jerry´s haha Jag tänker alltid så när jag ska plugga. 
   När jag blir sugen på nåt, om jag vill äta nåt gott eller om jag vill se ett avsnitt av en serie eller nåt annat så tänker jag att jag får göra det OM jag pluggar nåt, till exempel om jag pluggar fysik och matte så får jag se 2 avsnitt av oth eller om jag pluggar svenska och engelska så får jag ta och baka nåt som jag vill baka haha verkar kanske jätte löjligt men det funkar ganska bra! 
  Idag åt jag lite ben and jerry´s och det var super duper gott! 
Snart är det dags att sova det är ju som sagt skola imorgon!
Så sov gott, Godnatt!

Snart Söndag!

HEEEEJ HEEEEJ
Nu är det midnatt och jaa vad ska jag säga, har nämligen inget att säga förutom att jag såg på hela Melodifestivalen idag och jag är besviken på Svenska folket!
De kunde skicka Caroline Af Ugglas till andra chansen men inte Amanda till nästa omgång av röstning!?!?!?! Vad är det för skit, visst jag röstade inte men jag kunde inte!
 
Mina favoriter var 1: Amanda med Dumb 2: Falling med ett gäng killar jag inte känner till namnet vid 3: Martin med In and out of love! En av mina favoriter kom till Final!! och en kom till andra chansen och Amanda fick inte en chans att få komma nånstans!?!? 
 
Nu sitter jag med Anna liggandes gämte mig och hon tänker så mycket att jag hör!! haha nää men typ =) 
Trevlig fortsatt helg! ♥
 
 

Fredag!

Hej Hopp!
Idag är det fredag och jag sitter och märker att lovet snart är slut.. Tråkigt! och jobbigt eftersom att jag har ju då inte pluggat heheh... Usch Jag mår dåligt, så mycket som krävs för att lyckas =( men imorgon när jag har slutat jobbat så ska jag läsa lite fysik =) 
 
För en stund sen så var jag väldigt sugen på godis och jag orkade inte gå till ICA och köpa men min kära vän sa att vi kunde gå till ICA så vi gjorde, det var skönt samtidigt att gå en runda och få lite frisk luft =) När vi var påväg hem så hade jag hicka och så kom det ett yngre gäng som försökte kasta en snöboll på oss men misslyckades? what the hell?? 
Nu sitter jag här i köket och lyssnar på en mongolid som sjunger! Jag sjunger också hihi Nä nu ska jag ta och fortsätta äta lite gott och sjunga lite mer hihi
Puss och Hej!
MUMMS
 

Ny Header!

Hej hopp!
Jag får sådana där perioder då jag vill blogga hela tiden men just nu har jag inte bloggat på nåra dar och jag märker att jag bara har två som läser denna blogg.. men det är kul att någon läser iaf! haha
 
Det hände en del saker i Söndags, det här "deét" jag snackade om togs upp, det var inte jag som tog upp det men en av oss gjorde det och det ordnade sig, dock så var allt redan förstört typ. Det slutade med att vi inte är vänner mer, som vi var förut då, och att vi inte få komma på deras fester mer och vi kommer bara hälsa på varandra hädan efter. 
Jag vet inte riktigt hur jag känner för det.. Ska jag vara ledsen? För jag känner inte att jag är det, det ända jag tänker på är alla våra minnen tillsammans, det är nog det ända jag skulle vara ledsen för och att jag har gjort dumma saker.. Det känns bara konstigt, men skönt på ett sätt eftersom att det är uträtt och slut =) Jag har ju inte blivit av med alla mina vänner hehe
 
Nu bort med det =)
Just nu har det gått en timme av Torsdagen, vilket betyder att just nu är det Alla Hjärtans Dag <3 Så vackert hahah nee jag är ingen sån som är ledsen och upprörd över att jag inte har någon partner att vara med på alla hjärtans dag, men däremot så kan man ju göra det lite mysigt av sig till exempel köpa glass och äta direkt ur paketet haha (Ben and Jerrys) och sen sätta på film, en romatik eller nåt annat hihi MYSIGT <3 
 
Nu ska jag bara säga en sak till!! TACK ANNA MILJAK för att har fixat till min header <333 Väldigt snällt av dig, puss på dig! <3
Varför är det alltid så att jag skriver så himla långa inlägg, kanske därför folk inte vill läsa XD haha bra jobbat Madde! 
Puss och hej!
 Hihi tack Anna <3 

MYSIGT PYSIGT

Hihih nu är jag klar med mitt referat och det är asa skönt =) Min lärare flyttade fram det till 23.59 inatt så jag hann hihi Gick sådär dock men fick hjälp av dom bästa! <3 Matildis och Annis lööv juu gajjs! Nu ska jag ta och spela lite The Sims, fick ett gammalt spel som Anna inte använder längre av Anna =D Det är jete kul, *trevlig fortsatt kväll* Puss <3

Skönt att slippa bära på det!

God eftermiddag!
Måste bara säga en sak!
Händer det nåt som ni kanske inte tycker om eller gillar eller kanske inte håller med om nåt, så säg det! Rakt ut!, gå inte hem och grubbla på det hela tiden för man mår inte bra av det! okej?
Det hände en sak igår som jag inte tyckte om eller höll med om alls men jag sa ingenting utan jag blev tjurig och arg och ledsen och sur resten av dan.. Jag var det nästan hela dan idag med, men jag visste också att om jag var det så förstör jag kanske nåt som är så värdefullt typ haha så jag sa det till slut och allt ordnade sig =)
Jag fick värsta lättnaden.
 
Egentligen så ljuger jag rakt upp i ansikterna på er just nu.. och det vill jag inte =(
Det har hänt en större sak som jag inte tycker om.. För stor, det har liksom gått för långt.. Eftersom att ingen har tagit detta steget att säga själva "deét" rakt ut. Jag är en av dom som inte har sagt nåt, och jag skäms för det, men jag är rädd på nåt sätt, jag vill inte såra nån, jag vill vara omtyckt men just nu känns det som att många ogillar mig ganska mycket.. Men jag vet att jag också har många som tycker om mig, men att ha den känslan att man nästan vet att man är illa omtyckt.. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det, nån måste ta upp det eller? är det försent? Jag undrar också om det är jag som har gjort nåt som fick det att bli så här? Jag är förvirrad och jag förstår ingenting.. Jag orkar inte, vad ska jag göra?
 
Det brukar oftast vara det dåliga nyheterna först va? och efter regn kommer solsken? Just nu känner jag att allt bara gick ner, men jag är inte nere nej nej allt kommer ordna sig på nåt sätt, kanske inte med en gång, kanske inte imorgon, kanske inte på sportlovet haha men nån gång =) Det ordnar sig alltid!! 
 
Åt nyss världens goaste köttgryta! Min syster hade lagat igår och jag fick resten nu- göttgryta med kantareller (första gången jag åt det och det var super duper gott) och paprika och till det var det quinoa (Stavning??) 
Nu blev det mycket text igen men jag fick ut det jag ville berätta och det känns skönt! 
En fin bild på köpet kanske? 
Ha en underbar fredag och trevlig helg! ♥

Lite smått och gott!

Tjo!
Skrev nyss värsta långa inlägget och så råkade jag röra tillbaka knappen på mobilen och allt försvann.. aja får bara skriva om :-)
Der har varit en seg dag idag, men ändå helt okej. Som sagt så åkte jag skidor igår och tog några bilder som blev hyfsat bra!
Det gick bra när jag åkte jag var bara en aning ostadig hehe
Imorgon flyttar jag in hos min syster ett tag och det ska bli asa mega shita jätte baouta kul! varför? för att jag fick chansen och jag tog den haha
Idag är det exakt en vecka till Alla Hjärtans Dag♥ och denna vackra dag jobbar jag, på eftermiddagen till kvällen dock, men tänk så kommer nån med en bukett rosor och en chokladask! ♥ ÅÅH SÅ GULLIGT! Det hade varit nåt :-)
kom på innan att jag har ett referat som ska in imon klockan 15.00 och jag tror jag slutar tio i tre eller nåt.. Hinner man göra ett referat på tio minuter? Bra jobbat Madde!
Nu har jag skrivit mycket! och nu ska jag sova! Puss och Godnatt!









Åkte skridskor idag med och jag tyckte att den passade in med de andra bilderna haha förlåt för de snea bilderna men visste inte hur man vänder dom på mobilen.. Förlåt också för de tomma inlägget innan jag råkade trycka på publicera på nåt konstigt sätt haha









Feb. 07, 2013

Skidor

God kväll? aja hejsan!
ligger just nu i sängen och har tittat på instagram ganska mycket och twitter. jag har nämligen börjat följa en ny kändis och jag ville kolla in hans bilder! han är jätte snygg tycker jag, särskilt i serien han är med i som går på femman "Arrow" heter den :-)
Imorgon är det friluftsdag och jag ska åka till isaberg och åka skidor, det ska bli sketa kul!!
I lördags spelade jag ju bowling och det gick inte alls bra tycker jag eller vad säger ni?


haha så kan det gå xd nu ska jag sova så att jag orkar med skidorna imorgon!
puss och godnatt

Sjuk

Halli hallå!
Igår så vaknade jag med irriterad hals jag hade typ "ret" hosta och i början gjorde det ont men sen va det lugnt men när jag var ute så fick jag ännu ondare än i början.. sen hade jag ont i kroppen också vilket gjorde allt bara värre.. Idag stannade jag hemma från skolan sen får man se hur man mår imorgon. Får hoppas det blir bättre i alla fall eftersom det är friluftsdag på onsdag :-)



En tjej är i alla fall glad att man är hemma, då får man ju mysa hela dan haha

:-)

Shit, aa, nä, men..
Det var ett tag sen jag skrev haha Jag tror inte jag är en sån riktig "bloggare", När bloggade jag sist liksom? XD... kommer inte ihåg..
Har till och med funderat på att lägga ner denna bloggen, men på ett sätt vill jag ändå inte.. Vet inte vad jag ska göra, men tills dess jag vet vad jag ska göra så behåller jag den =)
 
Det har hänt så mycket nu och jag vet inte vad jag ska göra?
Jag fokuserar mest på mig själv. Jag vill lyckas i skolan och det är så mycket man ska hinna med.. Sen är det inte bara det utan det händer en massa saker runt om kring en som inte handlar om skolan, Vänner, Familj, Jobb.
Men jag är lycklig och glad (kanske är samma sak xd) och ingenting ska komma och förstöra det ♥
 
Idag ska jag bowla med Michelle, hennes nya och hennes kompisar, får se hur det går xd haha Jag kommer ta lite kort, med mobilen hihi
I början på Januari så köpte jag en ny mobil, en android (Stavning?) så jag har skaffat instagram, massa appar och jag har facebook i mobilen och twitter haha Helt fascinerad xd Men följ mig gärna på instagram: MADELEINEFRIDHH :-)
 
Nä nu ska jag fortsätta städa lite!
Hej och hå på böljan blå! ;-)
 
En sak till- Himla fint väder idag!

Hej!

RSS 2.0