En gåta!

Tänk dig att du är lokförare på ett tåg mellan Stockholm och Göteborg. Ditt tåg har 12 vagnar, varje vagn har 8 kupéer och 6 sittplatser i varje kupé. Tåget är fyllt till 80 % och 60 % av tågets resenärer är kvinnor.
Medelhastigheten på tåget är 180 km/h och sträckan att tillryggalägga 47 mil. 1 timme efter att avgång startar ett annat tåg från Göteborg mot Stockholm med 14 vagnar med 108 sittplatser i varje vagn. Det tåget har hastigheten 120 km/h till Borås, till vilket det är 8 mil och sedan 200 km/h.
Hur gammal är lokföraren?

Nu läget

Just nu är läget helt perfekt. Jag mår super, det går bra för mig, jag är GLAD. hahah
 
 
Nu sitter jag i Annas mormors lägenhet och sitter vid datorn medans Anna och Matilda spelar the sims. Jag ska se på olika serier snart, serien jag är mest beroende av vid nu läget är One Tree Hill ♥
 
Igår åkte jag skidor. Det var ostadigt i början hahah men efter en stunnd gick det bra, men idag har jag ingen träningsverk!! =( hoppades på det, men nej.. Fick ett par skidglasögon av min bror, vita, man ser genom glaset, dom immar inte igen (vilket jag gillar mycket!) Jag gillar dom. 
 
Nu blir det serier!! 
 
Puss på er! ♥

Slutet

Jag ger upp för lätt.. Jag orkar bara inte mer..
Jag tror att allt beror på att året går mot sitt slut samtidigt tar ju skol- terminen snart är slut.
Jag vill inte vänta längre, jag vill sluta nu..
Men det är bara en vecka kvar sen är det slut!

Göra bort sig!

En sak som jag hatar är att göra bort mig, det är nog det värsta som finns. Jag tror jag gör bort mig minst en gång om dagen..och när jag gör det vill bara slänga mitt huvud i en kudde och bara skrika, eller slänga mig i en vägg..

Hej!

RSS 2.0