ÅÅÅÅÅHHH

Asså jag orkar inte plugga... 
Det blir jobbigt att plugga nu vid denna tiden =(
Jag pluggar imon och då SKA jag plugga annars får jag ingen säng.
Jag brukar säga såna saker till mig själv.
Typ på jobbet så blir jag sugen på en gainomax och vi har uppgifter att göra på jobbet och då säger jag till mig själv att om jag gör de uppgifterna klart så får jag en gainomax =)
och det funkar =) och nu säger jag till mig själv att om jag inte pluggar imon så får jag ingen säng!
 
En sak till 
Det bästa med lov är att man kan vara uppe länge! =D 
 
Nu ska jag äta mina älsklingar och se på once upon a time! =D
Puss
 

ONSDAG

Redan onsdag och jag skulle plugga =(
Jag sitter nu i mammas butik och jag ska plugga när jag kommer hem och imorgon!
Jag har varit ute idag också, med min syster Michelle. Vi var på Rusta, Mobiltema och Jysk. Jag vet vilka madrasser jag ska köpa till min säng nu =)
 
En sak som jag såg idag!
Mina älsklingar har äntligen kommit!!!!
IIIIHH
Köpte två för 20:- har redan ätit upp en påse och ska ta den andra till mitt Once upon a time avsnitt senare ikväll =D Men först blir det lite matte och lite fysik =)

TISDAG

HEJ HOPP!
 
Idag är det Tisdag men det känns som en Onsdag.. 
Jag har dåligt samvete över att jag inte har pluggat.. 
Skulle köpa lite nya kläder idag men det blev en jacka och en olja i stället.. 
 
MEN
En ny jacka är inte fel och olja som ditt hår mår bra av är inte heller så fel. 
OCH man kan ju faktiskt plugga hela dan imorgon, vilket jag tror att jag inte komma göra, men jag kommer plugga! bara inte hela dagen =)
OCH jag har haft jätte kul idag, med mina fina kompisar! 
Började med att cykla upp till centrum och möta Hanna och Anna, sen begav vi oss till våra klädaffärer i lilla Gislaved!
Efter det åt Anna och jag på Chili thai och där var det propp fullt med folk, jag och Anna fick vänta en stund för att få en ledig plats.. 
Sen kom Emma och vi gick ännu en gång i lite klädaffärer =D sedan gick vi och fikade på Linnéa (?) och därefter gick vi hem. 
Jätte kul hade vi faktiskt, jag var bara as mätt hela tiden.. =O
 
 
Två fina bilder på Emma och Anna. Skulle vara en bild på Hanna men glömde =(
 
Jag har tänkt på en sak, ni/du som läser är det verkligen kul att läsa det jag har gjort under dagen?. För det känns jätte tråkigt att läsa det.
Men jag vet inget annat jag kan skriva eller jo det vet jag ju men jag vet inte. Nu blir jag förvirrad. 
 
Det är ju kul men bilder och fakta och lite smått och gott, men rabbla upp allt det jag har gjort? 
Ni/Du som läser kommentera gärna och säg vad du tycker =)
 
 

Resultatet!

GO KVÄLL!
Ja då har man bakat färdigt och letat som en idiot efter batterier till kameran så jag kunde ta kort på det jag har bakat och nu äntligen hittade jag det. 
 
Så här kommer två halv fina bilder på mina bakverk idag =D 
 
 
Du kanske inte tänkte på det men datumen stämmer inte haha orkade inte ändra det bara =P 
 
Man kanske ska ta sig en bulle och se hur de smakar =D 
Puss och hej!
 

MÅNDAG

Idag är det måndag och jag ska baka och plugga lite =) 
Det blir bullar och schackrutor som jag ska baka.
Har varit hos läkarn idag också, de har bara lagt ny kompress på tån. Snart ska jag operera tån också och varje gång jag tänker på det så pirrar det i min mage för jag vet hur ont det gör, och jag är också rädd för att bedövning inte ska hjälpa eftersom att den inte gjorde det sist... MEN får ta det, och de ska se till att bedövningen hjälper =)
 
Jag opererar mig på tisdagen och på onsdagen ska jag på möte i Jönköping med alla i länets hudläkare och efter det ska jag och pappa till IKEA, vi ska kolla hur mycket den sängen som jag ska köpa med madrasser kostar på ett ungefär, så hela onsdagen tar jag ledigt från skolan, också för att jag tror inte jag orkar med skolan efter Tisdagen.. =)
 
För en liten stund sen fick jag ett jätte roligt samtal från en jätte glad Emma, haha. Hon sa att One Direction kommer till Sverige i Maj och att jag, hon, Matilda och Anna ska åka upp till Stockholm och titta på dom! 
Klart jag åker med och tittar. Det blir ju värsta upplevelsen =D 
 
En bild från skolavslutningen i år =D
 
 

LOV

HALLOJ!
Gjorde inget inlägg igår, ville det först men mitt internet var det segaste som fanns...  sen så orkade jag inte ehehe 
Men fredagen var jätte rolig, vi kollade på skräckfilm, men jag tyckte inte det var så skräckigt? haha det var bara psykist (??) sjukt vet inte riktigt hur man stavar till det. Men det var inte många gånger man hoppade till om man kan säga så. Man var ju rädd, det erkänner jag att jag var, men inte så rädd..  =)
I ALLA FALL
Lördagen så jobbade jag på morgonen till klockan ett sen stack jag till Emma och hämtade lite filmer jag vill se =D En av dom är en av mina favvo filmer =P
WHITE CHICKS!! <3 HAHA jätte bra film, rekommenderar den för er som inte ha sett den =)
Sen tog jag nåra fler filmer och såg på dom, idag såg jag också klart på Big momma´s house och sen såg jag också tvåan =P  Det var mycket på en gång.. 
NU vet jag inte riktigt vad jag ska göra, min mamma och pappa tror jag är beroende av tv.n och datorn.. Men det är jag icke!
Har väldigt stor lust att baka och ta bilder ute i fina vädret, men vet inte vad jag ska göra =) Får se vad det blir. 
En svart-vit bild från i fredags innan jag åkte till Matildis!
 
Och en färgad, jag hade lockat håret och rufsat (?) till det och sen gjorde jag två tofsar, och sen satte jag lite mörk ögonskugga på min kind och halsen och pannan XD man såg ingenting av det jag hade sminkat... Det var ju meningen att jag skulle se smutsig ut eftersom att jag var en bonde, men det gjorde det inte XD
 
Nu när det är LOV så får man ju inte glömma plugget för det, men idag har jag verkligen ingen lust att plugga =D 
Det är skönt med lov för nu kan jag sova ut på morgonen, sen kan inte jag sova för länge för jag får ont i kroppen när jag ligger så länge i sängen, är det bara jag? aja man får väl sjunga och dansa runt i rummet istället, vilket jag inte tror bara är jag som gör när man har tråkigt??? =P 
 
PUSS och HEJ!

HALLOWEENMYSKVÄLL!

HEJ!
Nu sitter jag här och pluggar lite, sen väntar jag också på att klockan ska bli tre. För då ska jag upp till Gislehälsan och efter det börjar det stressiga..
FÖR IKVÄLL ska jag till Matilda och ha lite Halloweenmyskväll. Vi ska klä ut oss och sen ska vi ta kort då och sen ska vi se skräckfilmer och sen ska nästan alla baka nåt som vi ska ta med oss. GODIS måste man ha på Halloween och lite bål med spindlar eller nåt i =D Sen blir det prat och film och prat och godis och film o.s.v xd Det ska bli skrämmande mysigt idag =D 
Men innan dess ska jag till gislehälsan, mamma, Michelle, hem, gå ut med Smulan, till Anna och till slut fixa mig själv. Vilket tar ett tag det med för jag ska Duscha, locka håret, sminka, välja kläder haha!.. Men jag har tre timmar på mig så jag får hoppas att jag hinner =) 
 
Ikväll kommer de här underbara människorna!
Matilda <3
 
Madde <3
 
Anna S <3
 
Anna M <3
 
OCH JAG!
 
Jag vet inte riktig vad jag ska vara men, jag tror det blir bonde xd skulle nämligen vara Karlsson på taket, men har ingen propeller.. Så det blir nog Bonde haha Nu åter till plugget =) 
PUSS!

ingen vanlig dag!

Godmorgon!
Idag är det ingen vanlig dag för det är Anna Segeflos födelsedag!!
IDAG BLIR ANNA ÄNTLIGEN 17 ÅR!
GRATTIS ANNA!!! <3
 
KRAM MADDE! 

Newbody

HEJ HOPP!
Idag har det varit en seg dag, men den slutade bra! 
Började med att stiga upp typ kvart över åtta, sedan åt jag frukost som vanligt och stack till skolan. 
Det var segt i skolan, allt tog så lång tid tycker jag.. + att Anna inte var i skolan, fick leva på bara en Anna idag xd 
En sak som jag blev väldigt sugen på idag var att shoppa! Var på lindex idag och hittade ett par jätte snygga byxor och en snygg skjorta som passade till och sen hittade jag en liten fest blus som jag ville ha på en gång! haha
När jag ändå håller på och snacka om shopping och sånt så kan jag passa på att säga att Hanna Johansson säljer Newbody och för er som inte vet vad det är, så är ett klädmärke. Du kan köpa underkläder, sockar, underställ o.s.v =) Så Hanna Johansson allihopa! Jag ska köpa en sport BH och sexpack trosor, och det är billigt! tycker jag =) 
Om en timme ungefär så är det Grey's Anatomy! Jättebra program. 
 
 
Puss och hej!

Svenska Hollywood Fruar!

HAHAHA Asså TV programmet Svenska Hollywood fruar är nog ett av mina bästa tv program!
Gunilla vill man bara skratta åt så fort man ser henne! Jag menar, det hon säger och det hon gör är ju helt otroligt!
Om jag skulle träffa henne live så skulle jag, som Maria också, vara lite rädd för henne haha
De andra fruarna är ju så mycket bättre personer i sig än vad Gunilla är XD

Maria är för härlig och hon och Mindy, tror jag hon heter, är för härliga tillsammans haha och deras hundar, måste skaffa mig en Malteser hund.
Margareta är ju också snäll och härlig, hon sak ju gifta sig med en 80 åring och seths (?) dotter tror ju bara att Margareta bara vill åt hans pengar, det kan man också nästan tro. Men när Seth satt och pratade med dottern och hon sa det framför Margareta så såg man att Margareta var ledsen och besviken typ och då tycker man ju att det är riktig kärlek och allt, men man vet ju aldrig om det är äkta eller inte. Jag tror det är äkta och att hon inte vill åt pengarna, hon kan ju tjäna egna pengar.

Isabell, när hennes partner fick blåsa tror jag att jag skulle dö hahahah, asså det måste vara jätte jobbigt att sitta i bilen och sen behöva stanna vart 20.e minut för att blåsa och kolla om han har druckit alkohol, han kunde inte starta bilen heller om han inte blåste XD

Idag var det det sista avsnittet av Svenska Hollywood fruar, istället för detta ska de komma med nåt som hette svenska småstads tjejer eller var det var?? får hoppas att hollywood fruar kommer tillbaka, tycker verkligen om det programmet!!

Maria- Margareta- Isabell- Gunilla
Som sagt hoppas verkligen att det kommer tillbaka!
Puss och godnatt! 

Bilder!

Här kommer lite bilder från i fredags. Min kamera var inte den bästa, men man får ta det man ha =D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var bilderna från i fredags! Festen var verkligen as rolig, Tack alla som kom och Tack Hanna som anordnade det i sin stuga puss på dig!
Nu ska jag se det fjärde avsnittet av säsong 2 från " Once upon a time" <3 
Sen blir et sängen time!
Puss och godnatt <3
 

Godmorgon!

Godmorgon!
Idag är det måndag, ännu en vecka, en ny start. 
Jag hinner göra detta inlägget för att jag har sovmorgon, helt skönt att man kan sova ut nästan. Just nu sitter jag och äter frukost, tycker det är mysigt att äta frukost i sitt rum, och så kan man göra sig i ordning samtidigt =) men äter inte alltid i mitt rum. 
Måndag ja, Idag är det barn- och familjegympa vid fyra =D men innan ska jag plugga det jag skulle pluggat igår ehehe
 
Jag sa igår att det är roligare att läsa inlägg med bilder, men kom på nu att jag har inga bilder att lägga upp... 
Så jag tror detta blir mitt första inlägg utan bild =( Nästa inlägg blir med bild!!
 
Ha en bra dag! 

SOFTINATION

Cha Tjena Läget Idag!
Idag har jag slappat jätte mycket.
Har sett tre filmer, Cyberbully, Magic Mike och Bachelorette. Sen har jag varit inne på datorn, och lyssnat på musik och dansat runt i rummet haha, jag har helt enkelt inte gjort någonting.. 
Helgen har varit ASM!!!
Fredagen var det fest hos Hanna, och det var verkligen jätte roligt! Ville stanna hela natten men det var öppet hus på Motion och Hälsa på Lördagen så jag jobbade där tills klockan blev ett, sen så var jag lite hos Michelle skulle hjälpa henne med tårtan till Amadeus för han fyllde år i fredags men jag somnade i hennes soffa..
Mamma och pappa skulle komma också så vi kunde fira Amadeus lite och fika =) 
 
När jag kom hem så stack jag till Emma för att jag, Emma, Anna och Hanna skulle åka till Anderstorp, och där var det också jätte roligt. Vi var hos Johan och såg en rolig film som jag inte vet vad den heter.. men den var jätte bra =D
När jag var hemma sen så ville jag vara uppe ett tag till och jag ville se en film, men jag tog datorn och la mig i sängen och kollade lite, sen satte jag datorn jämte mig för att jag var tvungen att vända på mig, men så somnade jag och så vaknade jag igen och försökte bli lite pigg, men så somnade jag igen och sen vaknade kl. nio på morgonen, så jag hade haft datorn jämte mig med modemet och allt på hela natten utan att riva ner den!? Helt grymt.  . 
 
Det har varit en slapp helg denna helgen, vilket har varit väldigt skönt. Men det är nu man får dåligt samvete för att man inte har pluggat någonting =( men Lovar att ta igen det imorgon =) 
 
Jag glömde min kamera hos Hanna i fredags, så jag kommer lägga ut lite bilder imorgon tror jag =) 
Istället blir det denna bilden hihi 
Gillar inlägg med bilder, för då blir det roligare att läsa tycker jag! =D
Puss och godnatt!

Plugg...

Denna dagen började dåligt, och den blev nästan inte bättre =( 
Vaknade kvart i åtta!? Pappa brukar påminna mig att stiga upp, men idag trodde han att jag hade sovmorgon. Men det är inte hans fel att jag kom försent, jag skulle ha stigit upp men det gjorde jag inte.
Så jag fick cykla som ett as upp till skolan idag för mamma hade bilen. Så när jag cyklade så blev jag jätte trött och orkade inte upp för backen.. heh så jag började gå och självklart börjar det dugga lite, och jag hoppades på att det inte skulle regna, men gissa vad, det gjorde det -.- så jag var blöt när jag kom till skolan, men inte jätte blöt som tur var.
I skolan så hade jag jätte ont i ryggen och magen också, vilket gjorde hela dan värre. För den värken gjorde så att jag knappt kunde fokusera på mitt arbete.. 
Nu sitter jag och pluggar inför ett prov imorgon. Engelska-prov och jag tror det kommer gå ganska bra, man får ju hoppas på det bästa, tänka på att jag kommer klara det! =)
Med lite godis från födelsedagsbarnet och bara fokus på engelskan så går det bra att plugga.
 
 
 
 

HURRA HURRA HURRA!!

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR MATILDAS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA
Grattis på födelsedagen BÄSTA Matilda! <3<3<3
 
 

Annisarna och jag!

Det blir sena inlägg på vardagarna nu när man håller på och plugga och sen så blir det att man sätter sig vid tv.n och sedan går man och lägger sig. Ibland är det så att jag inte är inne på datorn alls efter skolan och det är ganska skönt ändå =) 
Imorgon fyller BÄSTA KUSINEN SOM FINNS PÅ HELA JORDEN 17 ÅR, Vem pratar jag om?? JO MATILDA SOLVANG! =D
Var och köpte present till henne idag hoppas verkligen att hon tycker om den =) annars kan jag ta det =D hehe 
Innan i skolan idag så tror jag att Annisarna och jag var lite trötta på att plugga, så istället så tog vi lite kort =D 
Så här såg det ut!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anna Segeflod, Anna Miljak och jag =D 
Nu ska jag sova puss och godnatt! 

Fullt upp..

CHAA! 
Idag har det varit fullt upp hela dagen.. Men det har gått bra =D dock har det varit roligt =D, först var det ju skolan sedan cykla i full fart upp till Gisle hälsan, tänkte jag kunde komma lite tidigare så jag kunde komma till mitt utvecklingssamtal. Men det gick ju inte för där var det fullt upp också. En tant hade väntat i två timmar! för att få komma in?? Sjukt.. Hade tiden 15.00 kom in typ 15.10, det var inte lika länge som den stackars lilla tanten men ändå, det var många fler som hade väntat ganska länge. 
 
Efter läkarn så skulle jag ha utvecklingssamtal vid 15.30, och det gick bra tycker jag. Efter utvecklingssamtalet så var det dags att åka till Barngympan som börjar vid 16.00, så jag cyklar i full fart ner till sörgården och leker med en massa barn. Är man trött och hungrig så kan det bli jobbigt med barn vid åldern 3-6 år som springer runt och skriker.. men det är bara att hålla humöret uppe =)
Sedan hem och duscha en varm och skön dusch och efter det MAT! och nu sitter jag här =D
Kom och tänka på en sak när jag duschade,
 
VEM SJUNGER INTE I DUSCHEN!? =D 
 
 
HIHIHI ett gif från en av mina favvo filmer Esay A också en av mina favvo skådespelare Emma Stone!
jaha, snart sängen ska bli skönt att lägga sig =) så Puss och godnatt på er <3
  

MIN TÅRTA!

Hej sa att ni skulle få se bilder på min tårta senare så här kommer lite bilder som kommer från min systers blogg http://tartiaa.blogspot.se/ Hon är även den underbara människan som gjorde tårtan. 
Innehåll: 
Pimpim fluff och rocky road mousse och sockerkaksbotten som var färgad grön. 
 
 
 
 
 
Nu kanske jag ska se på en film, eller så sitter jag här och går och lägger mig om en stund.. får se hur det blir =)
PUSS OCH GODNATT! <3


 
 
 

Ingen vanlig Söndag!

HEJ!
Idag är det Söndag, men ingen vanlig Söndag nej för idag är det min FÖDELSEDAG! =D
Dagen började med att jag vaknade vid 06.00!?!? men jag somnade om och vaknade halv åtta igen. Trodde min mamma och pappa skulle komma en liten stund efter det, men nej.. Väntade två timmar innan mammis och pappis kom med frukost på sängen, det blev pannkakor, mmm GOTT! =D
Sen blev det städ och det tog inte lång tid innan alla kom =) det blev tårta och lite fika och massa prat, myysigt! 
En liten bild på mig nu, och bild på tårtan får ni senare.. 
PUSS OCH HEJ!

Good morning Sunshine!

Godmorgon! 
Idag är det lördag och jag ska snart upp och jobba på Motion och Hälsa i Gislaved. Men först blir det lite frukost och sen gör jag iordning mig för att åka, jag ska ta följe med min syster Michelle, hon håller cx-passet nu på morgonen. 
 
Efter att jag har kommit hem så blir det fullt med STÄD, får ju gäster imorgon och då måste man ju ha de lite fint! =D
Ha en bra dag!
Kram Madde
.

SUPER HELG!

Hej!
Hade tänkt att börja "skriva av mig" lite med att starta denna bloggen. 
Mitt första inlägg då, SUPER HELG =) 
Idag ska jag ha en liten mys helg med mig själv, sitta och äta pizza och lite godis och titta på film. 
Imorgon kommer jag att jobba från 9.30-13.00 och efter det åker jag hem och städar för fullt och kanske pluggar lite.
På söndag är det ingen vanlig dag nämligen, nej nej för då är det MIN FÖDELSEDAG och jag ska få en tårta av min syster Michelle och jag vet inte hur den ska se ut, bara hur den ska smaka =D visar på Söndag hur den ska se ut =)
Men hoppas ni som läser detta också har en SUPER HELG! =D 
Puss och Kram Madde<3
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

Hej!

RSS 2.0