Rida!

Riktig härlig dag med Annisarna idag!
Fått rida, äta god mat, äta kladdkaka, rida, fått hjälp med plugget. 
Bortsätt från all allergi jag fick så har jag haft en jätte bra dag och jag hoppas du också har haft det! =D 
Lite bilder.
Första gången jag rider på typ 10 år! Det var jätte kul!
 
Anna redo för att rida på KP (pirre, den största)
 
Ser lite osäker ut.
 
Anna som är duktig och sköter om Myran medans jag och Anna väntar på att få rida.. ehehe
 
Sen kunde inte jag och Anna rida så proffsigt, som Anna gör varje dag med Myran och KP.. Så hon fick ta och rida med dom också.
 
Vet inte riktigt vad jag gör där...
 
En sötis som blev glad när jag kom hem! =D 
 
 
 
 

Lördagskväll <3

Lördag- Kväll- Serier/Filmer- Pimpim- livet <3<3
 
 
puss!

FOKUS!

Sitter på fokus med Annis M och pluggar eller jag ska plugga fysik snart. Skulle ha provet idag men frågade om jag kunde göra det på måndag eftermiddag och det fick jag! =D Så nu ska jag plugga järnet till den dagen!
Nu blir det fysik!
CIAO!

Påverkat min skoltid...

GO KVÄLL!
   Idag skulle jag till Gislehälsan för att lägga om nytt på min tå och när de tog bort det gamla kompressen så hade det varat sig och då ville sköterskan att läkarn skulle kolla på det, så hon kom och kollade på det och ville att jag skulle åka till Värnamo direkt..
   Så vi fick åka till skolan och säga att jag var tvungen att åka dit då, sen när vi åkte dit trodde vi att vi skulle till kirurgen som vi var hos i Tisdags förra veckan, men nej de skickade oss till akuten och då visste vi att det skulle ta tid innan vi kom in.
   Så vi kom dit och det tog tre och en halv timma innan vi kom in i "undersökningsrummet" och där så tog en sköterska ett stick i fingret på mig och tog tempen och skrev lite grejer och sen sa hon att det tar en stund innan läkarn kommer.
   Vi satt där i ungefär en och en halv timma innan läkarn kom. När han kom så kollade han på tån och bad en av hans kollegor att komma och titta på den. De tittade bara på tån och sa att det var påväg på infektion och att jag måste ta antibiotika!?
   All väntan för detta? Jag vet att man ska ta de som är mer akut än mig men jag menar allt detta som de gjorde kunde hon läkarn på Gislehälsan göra. Frågan är om hon verkligen är en riktig läkare?? jo det är hon säkert, men jag menar hon kunde väl ändå har tittat på den och se om det är påväg till infektion eller inte, fattar du/ni?
Sen imorgon ska jag till Barnmottagningen på vårdcentralen och jag har ingen aning om vad jag ska göra där..
 
   Ett minus är att allt detta har påverkat mig i skolan, kan man säga så?? Jo jag hade kunnat plugga på fysik hela förra veckan men efter operationen på tisdagen hade jag ont som as jag kunde inte sova, på onsdagen skulle jag till Jönköping och Torsdagen jobbade jag. Jag hann inte, sen var det helg och idag tänkte jag plugga efter skolan men sen hände detta... Imorgon är det prov, men ska ta det med min fysik lärare och kolla om jag inte kan göra det på måndag på fokus efter skoltid.. Får hoppas på det bästa!
   Fan vad jag är irriterad på min tå. Men man ska ju alltid tänka positvit och inte vara sur och ledsen så får tänka på allt roligt som kommer hända denna veckan!
 
Nu blir det sängen för min del, Godnatt! <3
 
 
 
 
 

Tre rätters!

Idag är det Lördag och jag har jobbat och firat min pappa på farsdag lite istället för imorgon. Fast vi kommer fira honom imorgon också, det är ju som sagt farsdag! GLÖM INTE
 
Så när jag jobbade idag så fick jag värsta idén och det var att jag kunde göra tre rätters middag till Pappi. Jag gjorde allt som gick att äta, kände mig väldigt stolt =D haha
 
Min meny var:
Förrätt:
Champion-soppa 
 
Huvudrätt:
Kyckling-gryta med ris
 
Efterrätt:
Pannacotta med hallongrädde.
 
Det var jätte gott verkligen, blev väldigt nöjd med resultatet!
 
 
 
 
Inte världens bästa bilder, men ville att ni skulle få se hur maten såg ut =P
 
Efter maten tog vi ju efterrätten och satte oss och kollade på "Breaking Dawn Part 1" på dvd. 
 
En sömning sötnos som gillar att sova i min säng! ♥
 
 
 

VÄRNamo

Nu har jag precis kommit hem från Värnamo!
Det gick jätte bra förutom att jag var jätte rädd för bedövningen och för att bedövningen inte skulle hjälpa, men den hjälpte! 
Jag ville inte ta bedövningen först, asså jag ville inte göra nåt av det. Men sen så sket jag i allt och bara sa att dom skulle gör det, sen efter det gick allt bra, det är första gången det har gjordes en ordentligt operation.
Nu måste jag ha uppe foten vart jag än är typ så om jag sitter ner så ska jag ha den på en pall och om jag ligger ner ska jag ha någon extra kudde.
 
Sen måste jag också köpa ett par nya skor som har mycket utrymme för tån och så får jag inte vara med på idrotten på ett tag och efter det har gått en tid så får jag vara med men nästan inte ha några idrottsskor. Så jag måste ha rymliga skor till våren/sommaren.. 
Imorgon blir det Jönköping får hoppas det går bra där med =) 
 
Och nu ska jag sitta och titta på One tree hill och bara vila och vänta på att bedövningen ska släppa och sen får man leva lite på värk tabletter!
Puss och Hej leverpastej!
 
 
 

ONE TREE HILL

Måndag, onödig måndag..
Hade två lektioner idag och imorgon kommer jag också ha två lektioner sen åker jag till värnamo!!
 
Imorgon är det operation, är jätte nervös. Men jag vet att det kommer gå bra, men jag vet också hur jäkla ont bedövningen gör, sen är jag ju också rädd att bedövningen inte hjälper men det kommer den, hoppas jag =(
 
Jag har ju fått alla säsonger av One Tree Hill av Anna och nu har jag sett 5 avsnitt av säsong 1 och vill se mera =D
SÅ nu ska jag ta och se några avsnitt och sedan sova, kan vara uppe lite längre idag också eftersom att jag har sovmorgon imorgon med.
Sen kommer jag åka till Jönköping på Onsdag så jag blir ledig hela den dagen, så det är ganska soft vecka för mig =D
PUSS OCH OCH HEJ OCH HA EN BRA FORTSATT KVÄLLL =) 
 

SÖNDAG

Sista dagen på lovet..
Imorgon är det Måndag och är inte så förberedd på att stiga upp tidigt än men det är en bra början på veckan imorgon eftersom att jag har sovmorgon till 10.55. Men sen på tisdag, då får jag se hur det blir.
Skulle plugga idag, men min dator blev roligare och sen när jag gick ner för att hämta mina böcker så satt mamma vid tv.n och frågade om jag hade någon bra film och det hade jag!
Så vi har sett "Snow White and The Huntsman" och nu sitter mamma och pappa och tittar på "Wrath of The Titans" på min hårddisk, medans jag sitter här och skriver lite. 
 
Angående lov mitt i terminen, jag tycker inte man ska ha det. Visst det är ju skönt med vila från skolan men det blir bara jobbigt.
För när jag har lov, då vill jag ha lov, jag vill inte plugga. Men jag vet att jag måste plugga när det är lov mitt i terminen, men ändå blir det så att jag inte gör det. 
Så antingen tar man bort alla lov i terminerna och har längre jul- och sommar lov eller så tar man bort alla lov i terminen och ändrar ingenting mer. Tänk vad mycket man skulle kunna hinna med. Men sen behöver man kanske lite vila från skolan mitt i terminerna också, men vi har ju helg och helgdagar? inte mycket och man måste ju nästan plugga på helgerna också men om man plugga så pass mycket på vardagarna så kanske man inte behöver plugga på helgerna. 
Jag vet inte.
Det ända jag vill är att ha LOV utan att behöva plugga på dom. 
 
Hade tänkt titta lite på One Tree Hill efter att mamma och pappa har kollat klart på filmen. 
Fick alla sesonger av Anna och en massa mer så jag har mycket att titta på =)

JAHA...

Jahopp 
Idag är det lördag och jag har haft lite filmdag med min kära syster. 
Vi såg på tre filmer helt och sen en annan som inte var så bra så vi såg inte hela den. 
Den sista filmen vi såg var Insidious och det är en av de läskigaste filmerna jag har sett sen idag, idag var den inte lika läskig som första gången.. men är det så med alla skräckfilmer? 
Vi åt ganska mycket godis, vilket betyder att jag vill träna nu som ett as! men det kan jag ju inte, för jag får inte för läkarna.
Men snart! på tisdag åker jag till värnamo och ungefär två veckor efter det så blir det hård träning på gymmet!!
 
En bild på allt som är nästan uppätet.... inte chokladkakan och inte hela rullen med pringles, den ena rullen var nästan slut redan =) 
=) 
 
 

Torsdag

Nu är torsdagen slut och jag hade gjort ett inlägg för ungfär en timme sen men den blev aldrig publicerad och när jag tillslut publicerade den så funkade det självklart inte!? 
Det jag sa i mitt förra inlägg var att det var ett skrämmande bodystep-pass på gymmet idag och det var riktigt roligt att jobba också jag var liksom jätte glad på jobbet idag haha =D 
Och mitt plugg idag har gått bra! Jag pluggade matte idag, och det känns bra =) 
Sen sa jag också att jag inte orkar skriva mer och så var jag tvungen att skriva igen.. eller jag är ju inte tvungen till det men jag känner att jag vill göra det =) 
Men nu orkar jag inte skriva mer faktiskt, så puss och godnatt! 
 
Gammal bild.. men det gör inget =) 
 

Hej!

RSS 2.0